Over Human Grow

Ben je op zoek naar een online loopbaancoach?

Human Grow begeleid young professionals bij het ontdekken van drijfveren en kwaliteiten voor meer werkgeluk en balans.

Human Grow stelt je in staat om je kennis en passie om te zetten in een baan die écht bij jou past. Waar jij plezier en voldoening uithaalt. 

Alles is mogelijk als je maar graag genoeg wilt.

-Debbie-

Waarom Human Grow?

Online loopbaancoaching bij Human Grow kan waardevol voor jou zijn omdat:

  • Je bij Human Grow begeleiding en ondersteuning krijgt waar je ook bent. Het biedt flexibiliteit qua planning, waardoor het gemakkelijker wordt om loopbaanadvies te integreren in je drukke leven.
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte begeleiding om specifieke behoeften, doelen en uitdagingen aan te pakken die je in je loopbaan tegenkomt.
  • Diepgaande gesprekken die leiden tot nieuwe inzichten en effectiviteit.
  • Ruimte voor zelfreflectie, omdat je in je vertrouwde omgeving kunt nadenken over je carrièrepad.
  • Gericht op tastbare resultaten. Human Grow helpt je niet alleen bij het identificeren van doelen, maar ook bij het ontwikkelen van een actieplan om die doelen ook echt te bereiken.

Een traject bij Human Grow kan een effectieve manier zijn om jouw professionele ontwikkeling te versnellen en je (carrière)doelen écht te bereiken! Jouw doel blijft niet langer een wens of verlangen, maar wordt werkelijkheid.

Voor wie?

Human Grow richt zich met name op young professionals die al enige werkervaring hebben, maar niet goed weten wat nu écht bij ze past of graag een carrièreswitch willen maken.

 

Misschien herken je het wel? Je loopt vast, weet even niet waar je het zoeken moet of mist een gezonde balans tussen werk en privé. Of misschien wil je juist groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak, maar mis je de juiste handvaten.

Human Grow werkt met trajecten op maat, omdat ieder persoon uniek is.

Wat heb je nodig?
Lef om in de spiegel te kijken en bereidheid om te reflecteren. En een gezonde dosis motivatie om écht aan de slag te gaan en stappen te zetten!

Over Debbie

Mijn naam is Debbie van Heumen, oprichter van Human Grow. Ik werk als online loopbaancoach en durf wel te zeggen dat ik mijn ideale baan gevonden heb. Dit komt omdat ik anderen mag coachen en begeleiden tijdens een persoonlijk, maar ook levensveranderend traject.

Aangezien ik zelf in het verleden meerdere carrièreswitches heb gemaakt en een traject heb gevolgd bij een loopbaancoach, weet ik hoe het is om een loopbaantraject te volgen. Hierdoor begrijp ik heel goed wat jij doormaakt.

Als ervaringsdeskundige, HR medewerker, Recruiter en gecertificeerd NLP coach, hoop ik jou te mogen helpen in je zoektocht naar werk dat écht bij jou past. waar jij voldoening en energie uithaalt! 

Het leven is te kort om te doen wat ons niet gelukkig maakt. Elke dag telt, dus ook vandaag en NU dit moment..

Kies jij ervoor om door te gaan zoals je altijd al deed?
Of ga jij liever voor een toekomst vol zelfvertrouwen, plezier & (werk)geluk? 

Loopbaancoaching Debbie van Heumen
De sleutel naar geluk zit in jezelf.

-Debbie-

1 op 1 coaching meer zelfvertrouwen op het werk
Plan een kennismakingsgesprek

Kom in actie en zet direct je eerste stap!

Samen gaan we op zoek naar jouw drijfveren en talenten, zodat ook jij het ultieme (werk)geluk kan ervaren! Alles is mogelijk, als je maar graag genoeg wilt! 

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?  Plan vandaag nog jouw gratis kennismakingsgesprek in!

 

 

Bedrijfsgegevens

Let's connect