Over Debbie

Hoi, wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Dit betekent waarschijnlijk dat je op zoek bent naar ondersteuning op het gebied van Loopbaancoaching en wat Human Grow hierin voor jou kan betekenen.

 

Hieronder neem ik je even mee in mijn persoonlijke verhaal, zodat je meer komt te weten over mij.

 

Direct contact opnemen? Dat mag natuurlijk ook!

Alles is mogelijk als je maar graag genoeg wilt.

-Debbie-

Over mij

Mijn naam is Debbie van Heumen, 31 jaar en oprichter van Human Grow. Ik werk als online loopbaancoach en durf wel te zeggen dat ik mijn ideale baan heb gevonden. Dit komt doordat ik anderen kan helpen door ze te coachen en begeleiden en daarnaast mijn leven heb ingericht op een manier waar ik écht gelukkig van word. Echter is dit niet altijd zo geweest! Daarom neem ik je even mee terug in de tijd, om mijn verhaal met jou te delen.

Loopbaancoaching Debbie van Heumen
Debbie van Heumen meer werkgeluk en werkplezier

Mijn werkervaring

Voordat ik begon met Human Grow heb ik een flinke dosis werk- en levenservaring opgedaan. Zo runde ik op m’n 16e mijn eigen schoonheidssalon, maar na 5 jaar besloot ik een andere richting in te gaan. Zo ben ik begonnen met de BBL opleiding Juridisch Medewerker Personeel & Arbeid. Na deze studie volgde ik nog de deeltijd HBO opleiding Human Resource Management. Tijdens deze studies werkte ik 4 dagen in de week als HR Consultant bij een uitzend- en detacheringsbureau en ging ik 1 dag per week naar school. Ik ben altijd iemand geweest die liever in de praktijk leert dan uit de boeken.

 

Tijdens mijn baan als HR consultant heb ik veel nieuwe mensen ontmoet, sollicitatiegesprekken gevoerd en het allermooiste: veel mensen aan een leuke baan geholpen. Ook heb ik bij meerdere bedrijven ‘in de keuken’ mogen kijken, wat ik heel leuk vond om te doen. Rondlopen op de werkvloer en een praatje maken met de medewerkers: zo kon ik zien waar ‘onze’ mensen werkte, hoe ze dat ervaarden en hoe het met ze ging.

Persoonlijk verhaal

Toen gebeurde er in 2017 iets waardoor ik letterlijk tot stilstand werd gebracht. Een heftig auto- ongeluk. Gelukkig kan ik het nu allemaal nog navertellen! Dit ongeluk heeft een enorme impact gehad op mijn functioneren. Mijn carrière stond toch wel even volledig op zijn kop: kon ik ooit weer volledig terugkeren in mijn ‘huidige’ functie als HR consultant?

 

Het re-integreren was frustrerend, omdat het mij niet snel genoeg ging. Ik voelde me een slachtoffer, hoe kon mij dit nou overkomen? Ik worstelde me door een pittige periode heen. Ik twijfelde of ik wel volledig zou herstellen en mijn voormalige werkzaamheden zou kunnen uitvoeren. Dat maakte me verdrietig en boos.

 

Uiteindelijk kwam ik terecht bij een revalidatie centrum. Hier werd ik intensief begeleid door een psycholoog, fysiotherapeut en verschillende coaches. Dit heeft veel impact gehad op mijn leven, in positieve zin! Het werd heel duidelijk dat ik een rugzak droeg die veel te zwaar geladen was. Ik had bepaalde angsten en emoties nog niet volledig verwerkt of losgelaten, waaronder het scheiden van mijn ouders, het overlijden van mijn moeder op jonge leeftijd en het trauma van het auto-ongeluk. Het werd tijd om mijn rugzak te legen.

 

Dankzij het revalidatietraject kreeg ik meer zelfvertrouwen en weer vertrouwen in mijn lijf. Ik zag mezelf niet meer als slachtoffer, maar ik nam de regie over mijn leven terug. Ik besefte dat ik altijd een keuze heb, hoe moeilijk een situatie ook is. Ik kan zelf kiezen hoe ik met een situatie omga. Dit inzicht (hoe simpel het ook klinkt) heeft me zoveel vrijheid gegeven.

 

Na het traject heb ik mijn vaste baan opgezegd en ben ik 3 maanden op reis gegaan. Vervolgens keerde ik terug naar het bedrijfsleven, maar dit keer als HR officer/ recruitmentspecialist bij een multinational. Dit was een uitdagende functie waar ik ontzettend veel heb geleerd. Ik werkte met leuke collega’s in een mooi bedrijf, maar doordat sommige waarden van het bedrijf niet aansloten bij die van mij, voelde het niet goed. Ik besloot een andere richting op te gaan.

Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei Human Grow
De sleutel naar geluk zit in jezelf.

-Debbie-

Debbie van Heumen persoonlijke groei

Liefde voor reizen

Zo ontstonden er plannen om met mijn partner een nieuwe reis te maken. We kochten een camper en vertrokken deze keer voor onbepaalde tijd. Deze reis was ook een reis op persoonlijk vlak. Zo kwam ik steeds dichter bij mezelf. Ik volgde een opleiding tot NLP coach en meerdere cursussen en trainingen op het gebied van (loopbaan)coaching. 

Tijdens deze leerschool ontdekte ik dat mijn ervaring, talenten en kwaliteiten volledig tot zijn recht komen in een baan als loopbaancoach. Ik overwon mijn angst om zelfstandig ondernemer te worden. Want ja, toch spannend wat iedereen daar van zou vinden en of het me wel zou lukken?

 

Na de NLP opleiding heb ik mijn belemmerende overtuigingen vaarwel gezegd en dacht ik alleen nog maar in kansen en mogelijkheden om voor mezelf te beginnen. Alle puzzelstukjes vielen op z’n plek! En zo ga ik tegenwoordig door het leven als Digital Nomad, waardoor ik mijn passie voor reizen met mijn ideale baan als online loopbaancoach kan combineren!

1 op 1 coaching meer zelfvertrouwen op het werk
Nieuwe start

En zo is Human Grow in 2022 officeel gestart!

Als online loopbaancoach mag ik anderen helpen met wat ik het allerliefste doe: mensen coachen en begeleiden om hun dromen na te jagen! Samen gaan we op zoek naar hun drijfveren en talenten, zodat ook zij het ultieme (werk)geluk kunnen ervaren! Ik geloof dat alles mogelijk is, als je maar graag genoeg wilt! 

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met me op! Je kunt hieronder een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen!

Gratis kennismaking

hoe werkt het?

Stap 1

Kies een datum en tijdstip waarop je het gesprek wilt inplannen. Je plant de afspraak op deze manier direct in mijn agenda in.

Stap 2

Je ontvangt een bevestiging van onze afspraak. Daarin staat een link vermeld naar de online omgeving waar we elkaar spreken. 

Stap 3

We spreken elkaar online op de afgesproken datum en tijd. 

Ik kijk uit naar onze kennismaking!

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
captcha
persoonlijke groei en ontwikkeling Human Grow

Bedrijfsgegevens

Let's connect